Välkommen till Stadsinformation om Tavelsjö.

Om Tavelsjö

Tavelsjö by är en ort och en tätort i Umeå kommun, Västerbottens län. Orten ligger mitt emellan Umeå och Vindeln, nordväst om Umeå vid norra änden av Tavelsjön. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat två tätorter. Västra delen med Tavelsjö kyrka har namnsatts till Västibyn medan den östra delen har namnsatts till Tavelsjö, och också bär namnet Näset.

Städer i Västerbotten

AdakAmmarnäsÅmseleÅnäsetÅseleBarseleBastuträskBjörkseleBjurholmBlattnickseleBlåviksjönBolidenBorgafjällBotsmarkBullmarkBureåBurträskBygdeåBygdsiljumByskeDikanäsDoroteaErsmarkFällforsFlarkenFredrikaGargnäsGranöGräsmyrGunnarnHåknäsHällaströmHällnäsHemavanHöglandHolmönHolmsundHörneforsHornmyrJörnKågeKalvträskKlimpfjällKristinebergKusmarkLajksjöbergLångbäckenLatikbergLavsjönLögdeåLövångerLyckseleMalåMalgomajMarsfjällNordmalingNorrforsNorsjöNyåkerObbolaÖrträskÖrvikenRentjärnRisbäckRöbäckRobertsforsRökåRundvikRuskseleSävarSkellefteåSkelleftehamnSlussforsSorseleStenseleStorselebyStorumanSvanavattnetTäfteåTärnabyTavelsjöTvärålundUmeåUrsvikenVännäsVännäsbyVilhelminaVindelgranseleVindelnVormsele

Just nu hittade vi inga jobbannonser i Tavelsjö.
Annonsörer
Skydda dig mot inbrott i Tavelsjö med DNA märkning / MärkDNA.

Via DNA märkning/MärkDNA kan du märka alla dina saker och se till att tjuven drar sig från att göra inbrott i ditt hem i Tavelsjö. Köp DNA märkning med hemleverans till Tavelsjö.

Boka kundvårdsföreläsning i Tavelsjö.

Med hjälp av ett unikt nätverk av föreläsare kan vi förse dig med utbildningar inom Sälj, kundvård, personalvård etc i Tavelsjö. Boka din nästa föreläsning i Tavelsjö hos oss på Föreläsare Sverige.

Webbyrå i Tavelsjö

Vi på Buy From Internet tänker annorlunda. Vi är ett mycket bättre alternativ än din vanliga webbyrå i Tavelsjö.

Boka Thaimassage i Kristianstad, Pemika Thaimassage Kristianstad

Boka en skön massage, thaimassage, fotmassage för Kristianstads bästa priser och läge. Ring oss idag på 0790-14 25 90