Välkommen till Stadsinformation om Risbäck.

Om Risbäck

Risbäck (sydsamiska: Rijsiejohke) är en by i Dorotea kommun belägen cirka 7 mil nordväst om Dorotea. Orten var till 2000 av SCB klassad som småort, men när befolkningen minskade upphörde statusen som småort. Risbäck har låg- och mellanstadieskola, brandstation, kyrka, museum, reningsverk och en ungdomsgård. I den lilla byn finns även fotbollsplanen "Myggvallen" med tillhörande längdhoppsgrop, som används av Risbäcks IF.

Städer i Västerbotten

AdakAmmarnäsÅmseleÅnäsetÅseleBarseleBastuträskBjörkseleBjurholmBlattnickseleBlåviksjönBolidenBorgafjällBotsmarkBullmarkBureåBurträskBygdeåBygdsiljumByskeDikanäsDoroteaErsmarkFällforsFlarkenFredrikaGargnäsGranöGräsmyrGunnarnHåknäsHällaströmHällnäsHemavanHöglandHolmönHolmsundHörneforsHornmyrJörnKågeKalvträskKlimpfjällKristinebergKusmarkLajksjöbergLångbäckenLatikbergLavsjönLögdeåLövångerLyckseleMalåMalgomajMarsfjällNordmalingNorrforsNorsjöNyåkerObbolaÖrträskÖrvikenRentjärnRisbäckRöbäckRobertsforsRökåRundvikRuskseleSävarSkellefteåSkelleftehamnSlussforsSorseleStenseleStorselebyStorumanSvanavattnetTäfteåTärnabyTavelsjöTvärålundUmeåUrsvikenVännäsVännäsbyVilhelminaVindelgranseleVindelnVormsele

Just nu hittade vi inga jobbannonser i Risbäck.
Annonsörer
Skydda dig mot inbrott i Risbäck med DNA märkning / MärkDNA.

Via DNA märkning/MärkDNA kan du märka alla dina saker och se till att tjuven drar sig från att göra inbrott i ditt hem i Risbäck. Köp DNA märkning med hemleverans till Risbäck.

Boka kundvårdsföreläsning i Risbäck.

Med hjälp av ett unikt nätverk av föreläsare kan vi förse dig med utbildningar inom Sälj, kundvård, personalvård etc i Risbäck. Boka din nästa föreläsning i Risbäck hos oss på Föreläsare Sverige.

Webbyrå i Risbäck

Vi på Buy From Internet tänker annorlunda. Vi är ett mycket bättre alternativ än din vanliga webbyrå i Risbäck.

Boka Thaimassage i Kristianstad, Pemika Thaimassage Kristianstad

Boka en skön massage, thaimassage, fotmassage för Kristianstads bästa priser och läge. Ring oss idag på 0790-14 25 90