Välkommen till Stadsinformation om Botsmark.

Om Botsmark

Botsmark är en tätort i Umeå kommun belägen cirka 50 kilometer norr om Umeå. Orten ligger vid Botsmarkssjön och genom byn flyter Sävarån. Botsmarks slogan, Umeås höjdpunkt, syftar på att Umeå kommuns högsta berg, Loberget, ligger strax öster om byn. Utanför orten ligger världens troligen största flyttblock. ^ ”Folkmängd i tätort och småort per kommun 2010”. Statistiska centralbyrån. http://www.scb.se/Statistik/MI/MI0810/2010A01T/MI0810_To_So_Kommun2010.xls. Läst 6 maj 2013.

Städer i Västerbotten

AdakAmmarnäsÅmseleÅnäsetÅseleBarseleBastuträskBjörkseleBjurholmBlattnickseleBlåviksjönBolidenBorgafjällBotsmarkBullmarkBureåBurträskBygdeåBygdsiljumByskeDikanäsDoroteaErsmarkFällforsFlarkenFredrikaGargnäsGranöGräsmyrGunnarnHåknäsHällaströmHällnäsHemavanHöglandHolmönHolmsundHörneforsHornmyrJörnKågeKalvträskKlimpfjällKristinebergKusmarkLajksjöbergLångbäckenLatikbergLavsjönLögdeåLövångerLyckseleMalåMalgomajMarsfjällNordmalingNorrforsNorsjöNyåkerObbolaÖrträskÖrvikenRentjärnRisbäckRöbäckRobertsforsRökåRundvikRuskseleSävarSkellefteåSkelleftehamnSlussforsSorseleStenseleStorselebyStorumanSvanavattnetTäfteåTärnabyTavelsjöTvärålundUmeåUrsvikenVännäsVännäsbyVilhelminaVindelgranseleVindelnVormsele

Jobb relaterade till Botsmark.

 Team Sundins söker en Personlig assistent för behovsvikariat
Jag som behöver hjälp är en glad tjej på snart 13 år, med flera olika funktionshinder, som behöver omvårdnad och skötsel dygnet runt, med t.ex. personlig hygien, förflyttningar, träning och skötsel m.m. Det är även bra om du även känner till sondmatning,...
Läs mer >>
Annonsörer
Skydda dig mot inbrott i Botsmark med DNA märkning / MärkDNA.

Via DNA märkning/MärkDNA kan du märka alla dina saker och se till att tjuven drar sig från att göra inbrott i ditt hem i Botsmark. Köp DNA märkning med hemleverans till Botsmark.

Boka kundvårdsföreläsning i Botsmark.

Med hjälp av ett unikt nätverk av föreläsare kan vi förse dig med utbildningar inom Sälj, kundvård, personalvård etc i Botsmark. Boka din nästa föreläsning i Botsmark hos oss på Föreläsare Sverige.

Webbyrå i Botsmark

Vi på Buy From Internet tänker annorlunda. Vi är ett mycket bättre alternativ än din vanliga webbyrå i Botsmark.

Boka Thaimassage i Kristianstad, Pemika Thaimassage Kristianstad

Boka en skön massage, thaimassage, fotmassage för Kristianstads bästa priser och läge. Ring oss idag på 0790-14 25 90