Välkommen till Stadsinformation om Barsele.

Om Barsele

Barsele (sydsamiska Barresoene el. Baarjege, umesamiska Bárjiege) är en småort och tidigare tätort i Storumans kommun i Lappland, Västerbottens län, med 90 invånare (2010). Barsele ligger cirka två mil öster om Storuman, vid ett sel i Umeälven. Därav kommer "-sele" i ortnamnet.

Städer i Västerbotten

AdakAmmarnäsÅmseleÅnäsetÅseleBarseleBastuträskBjörkseleBjurholmBlattnickseleBlåviksjönBolidenBorgafjällBotsmarkBullmarkBureåBurträskBygdeåBygdsiljumByskeDikanäsDoroteaErsmarkFällforsFlarkenFredrikaGargnäsGranöGräsmyrGunnarnHåknäsHällaströmHällnäsHemavanHöglandHolmönHolmsundHörneforsHornmyrJörnKågeKalvträskKlimpfjällKristinebergKusmarkLajksjöbergLångbäckenLatikbergLavsjönLögdeåLövångerLyckseleMalåMalgomajMarsfjällNordmalingNorrforsNorsjöNyåkerObbolaÖrträskÖrvikenRentjärnRisbäckRöbäckRobertsforsRökåRundvikRuskseleSävarSkellefteåSkelleftehamnSlussforsSorseleStenseleStorselebyStorumanSvanavattnetTäfteåTärnabyTavelsjöTvärålundUmeåUrsvikenVännäsVännäsbyVilhelminaVindelgranseleVindelnVormsele

Just nu hittade vi inga jobbannonser i Barsele.
Annonsörer
Skydda dig mot inbrott i Barsele med DNA märkning / MärkDNA.

Via DNA märkning/MärkDNA kan du märka alla dina saker och se till att tjuven drar sig från att göra inbrott i ditt hem i Barsele. Köp DNA märkning med hemleverans till Barsele.

Boka kundvårdsföreläsning i Barsele.

Med hjälp av ett unikt nätverk av föreläsare kan vi förse dig med utbildningar inom Sälj, kundvård, personalvård etc i Barsele. Boka din nästa föreläsning i Barsele hos oss på Föreläsare Sverige.

Webbyrå i Barsele

Vi på Buy From Internet tänker annorlunda. Vi är ett mycket bättre alternativ än din vanliga webbyrå i Barsele.

Boka Thaimassage i Kristianstad, Pemika Thaimassage Kristianstad

Boka en skön massage, thaimassage, fotmassage för Kristianstads bästa priser och läge. Ring oss idag på 0790-14 25 90