Välkommen till Stadsinformation om Adak.

Om Adak

För staden i Alaska, se Adak Island. Adak är en småort i Malå kommun i Västerbottens län med knappt 200 invånare. Adak omges av Stor-Adakträsket och Lilla Adakträsket. Genom Adak flyter även Adakbäcken och Skäppträskån. Adakgruvan var ett samhälle cirka tre kilometer norr om Adak, där en av Bolidens koppargruvor fanns fram till 1978.

Städer i Västerbotten

AdakAmmarnäsÅmseleÅnäsetÅseleBarseleBastuträskBjörkseleBjurholmBlattnickseleBlåviksjönBolidenBorgafjällBotsmarkBullmarkBureåBurträskBygdeåBygdsiljumByskeDikanäsDoroteaErsmarkFällforsFlarkenFredrikaGargnäsGranöGräsmyrGunnarnHåknäsHällaströmHällnäsHemavanHöglandHolmönHolmsundHörneforsHornmyrJörnKågeKalvträskKlimpfjällKristinebergKusmarkLajksjöbergLångbäckenLatikbergLavsjönLögdeåLövångerLyckseleMalåMalgomajMarsfjällNordmalingNorrforsNorsjöNyåkerObbolaÖrträskÖrvikenRentjärnRisbäckRöbäckRobertsforsRökåRundvikRuskseleSävarSkellefteåSkelleftehamnSlussforsSorseleStenseleStorselebyStorumanSvanavattnetTäfteåTärnabyTavelsjöTvärålundUmeåUrsvikenVännäsVännäsbyVilhelminaVindelgranseleVindelnVormsele

Jobb relaterade till Adak.

 Komminister
Mellan höga fjäll och storskogarnas land! Malå-Sorsele pastorat är två församlingar i samverkan med sammantaget 4 400 kyrkotillhöriga. Vi har två arbetslag i arbetsorganisationen med 21 anställda, över 30 frivilliga och ca 18 milj. i omsättning. Pastoratet ...
Läs mer >>
Annonsörer
Skydda dig mot inbrott i Adak med DNA märkning / MärkDNA.

Via DNA märkning/MärkDNA kan du märka alla dina saker och se till att tjuven drar sig från att göra inbrott i ditt hem i Adak. Köp DNA märkning med hemleverans till Adak.

Boka kundvårdsföreläsning i Adak.

Med hjälp av ett unikt nätverk av föreläsare kan vi förse dig med utbildningar inom Sälj, kundvård, personalvård etc i Adak. Boka din nästa föreläsning i Adak hos oss på Föreläsare Sverige.

Webbyrå i Adak

Vi på Buy From Internet tänker annorlunda. Vi är ett mycket bättre alternativ än din vanliga webbyrå i Adak.

Boka Thaimassage i Kristianstad, Pemika Thaimassage Kristianstad

Boka en skön massage, thaimassage, fotmassage för Kristianstads bästa priser och läge. Ring oss idag på 0790-14 25 90